#Johannes Sartou

11947580_921754947897043_2953651205047018629-_n6

Jeg stammer oprindeligt fra det mørke Jylland nærmere betegnet, Vejen.

Derfor kan man vist roligt sige, at en konversion ikke just lå i kortene for mig, men det cementerer blot det faktum, at Allah vejleder, hvem end Han vil uagtet omstændighederne.

Min fars død efterlod et dybt hul i mit hjerte, som gav incitament til en længere tankeproces, hvilket førte mig vidt omkring fra politiske organisationer til religiøse dogmatikker.

En dag snublede jeg over Islam, som straks fangede mit øje, da den indebar de historier, som jeg allerede kendte og elskede. Udover dette så appellerede denne religion også til mit rationale, hvilket jeg på daværende tidspunkt stod uforstående overfor, da jeg bar på den holdning, at religion og ræsonnement var uforenelige.

Efter utallige diskussioner om Islams validitet så stod det klart, at Islam var sandheden, Islam var lyset. Hvorfor jeg derefter indtrådte lyset en forsommer aften i 2013 og hjertet blev intakt på ny.

Heri fandt jeg Gud, Den eneste værdig til vores tilbedelse, Opretholderen af alt mellem himmel og jord og vigtigst af alt, Den mest barmhjertige.

– Johannes Sartou

Share