#Joshua De Jesus

11947580_921754947897043_2953651205047018629-_n8
Når jeg tænker tilbage til dagen op til min shahada, så var det ligesom de almindelige dage, som de fleste i min aldersgruppe oplevede dem. Der var ingen livsoplevelse eller af den dur lagde op til, at jeg skulle lave en livsændring. Jeg havde ingen forventning om at blive muslim på det tidspunkt og jeg tænkte bare, at det skulle blive endnu en snak med en masse “nikken” og en masse tomme bekræftelser. Men den lille snak på en almindelig forårshverdag var virkelig den RIGTIGE snak på det RIGTIGE tidspunkt, der gjorde, at jeg lavede en 3 punktsvending (eller skulle man sige en u-vending høhø) i mit liv, og sagde min shahadah. Jeg har fået dawah i lang tid af mange forskellige mennesker på mange forskellige måder, og var efterhånden blevet vant til snakken, så det gik ind af den ene øre og ud af det andet, men der var en ting, som jeg ikke kunne ignorere og det var ærligheden, de gode manérer og gode handlinger fra muslimer jeg kendte, som ikke nødvendigvis var praktiserende. Disse ting var kun noget, der kunne komme fra Islam og ikke kultur, fordi mine muslimske venner var nødvendigvis ikke fra det samme land eller område, og nogle af dem var endda konvertitter. Så roden til dette måtte være Islam. Så hvis jeg skal sige, hvad der er en alt afgørende en for en succesrig dawah, så er det 3 ting: oprigtighed, manérer og qadrul-Allah ﷻ. For selv små handlinger kan give store resultater, så længe det er med oprigtighed. SÅ HUSK NU, at hvis man snakker masse Islam til en person, så udfør også en masse Islam, så vedkommende kan se teori i praksis.”

– Joshua De Jesus

Share