#Khadija

11947580_921754947897043_2953651205047018629-_n1

Noget af det sidste, jeg faktisk gjorde, var at tænke på islam. Det faldt mig aldrig i tankerne, da jeg levede et liv som ateist med min familie, men jeg syntes, at meningen med livet ikke rigtig gav mening. Så jeg begyndte at tænke mere og mere over, hvad der ville ske, når jeg en dag skulle dø…Jeg drømte en drøm, der fik min øjne til at lyse op.. En drøm, som jeg husker klart og tydeligt, at når jeg selv den dag i dag tænker på den drøm, så bliver jeg fyldt op med glæde.. Jeg drømte, at jeg gik udenfor, hvor en mand stod. Han lyste simpelthen op og havde islamisk tøj på, som var hvidt. Man kunne ikke se hans ansigt, men han var stadig så smuk. Der dukkede alle profeternes navne op på en væg, hvor navnene stod med stort skrift og lyste smukt op. Manden fortalte mig, at de navne skulle jeg studere, for snart ville jeg måske dø.. så vågnede jeg op lige med det samme og tænkte på vores elskede profet muhammad sallallahu aleyhi wa sallam. Det var en vild følelse og mine øjne var fyldt med tårer… Jeg begyndte med det samme at studere om profeterne, og derefter prøvede jeg at studere om islam. Derefter konverterede jeg, selvom jeg mødte en masse modstand og problemer fra familien.. Jeg bad i skjul og læste i skjul, men jeg holdt fast og alhamdulillah er muslim og det allerbedste er, at mine forældre også er muslimer i dag. Det er en livsglæde og det bedste valg og jeg er mere end lykkelig nu. Alhamdulillah for islam.

 

– Khadija

Share