#MathiasBast

skc3a6rmbillede-2015-12-28-kl-13-26-58

Jeg deler den, fordi jeg håber, at nogle ikke-muslimer kan få gavn af den.

Jeg kan se, at mange har spurgt, om de må dele og selvfølgelig må de det. Som skrevet har jeg selv fortalt min historie, fordi jeg vil have, at ikke-muslimer ser, at islam ikke er farligt og de inshallah får viden og konvertere.

Min søster havde været muslim i 3 års tid og hun havde prøvet at fortælle mig omkring det, men jeg lyttede ikke rigtig. Indtil jeg en dag indså, at jeg var nødt til at vide noget omkring islam for at kunne hakke ned på det? Jeg spurgte mere og mere ind til det og hun kunne svare tilbage på alt, hvad jeg kom med! Jeg begyndte stille og roligt at gå at tænke på islam, også når jeg var alene. Islam påvirkede mig virkelig og mit hjerte blev varmt, hver gang jeg hørte omkring det og jeg havde og har stadig bare lysten til at vide mere. Så jeg spurgte min søster om mere og hun forklarede alt det, som hun havde lært og en dag spurgte hun, om jeg ikke var interesseret , at komme med til en lektion sammen med hende.Det var jeg ikke så glad for til at starte med.Jeg kunne ikke så godt lide det, da jeg lige pludselig skulle møde muslimer, der går op i sin tro og skulle se en helt anden livsstil, end jeg er vant til, men hun fik mig overtalt. Jeg tog med til lektion og min lektions lærer fortalte om islam og der rørte det mig virkelig. Jeg kan huske, at mit hjerte begyndte at banke virkelig hurtigt og jeg følte mig mere mig selv og på den måde følte jeg, at mit liv var perfekt, selvom jeg stadig havde alle de negative ting i mit liv. Jeg blev rigtig glad og da jeg kom hjem, begyndte jeg at snakke med mig selv om islam og begyndte at høre nasheed og selvom jeg ikke forstår, hvad de siger eller lign, kan jeg til tider blive så glad for at høre det, at jeg begynder at græde! Min søster begyndte tit at spørge mig om, hvorfor jeg ikke konverteret, hvortil jeg svarede, at jeg er ikke klar! Jeg havde sagt til mig selv,at det var det eneste rigtig og at jeg vil konvertere ligeså snart, at jeg følte mig klar. Der gik noget tid, hvor jeg havde snakket med folk om islam. Jeg var begyndt til fodbold, hvor der kun var muslimer og jeg levede mig mere og mere ind i den tro islam nu er! Og en dag følte jeg mig klar.Jeg følte, at nu må det være. Jeg kan ikke gå og være ligeglad, når jeg ved, at det er det rigtige. Jeg kan ikke lade mig leve i, hvad andre synes jeg skal, når det,der gør mig mest glad,er islam! Så jeg ringede til min søster og sagde, at nu var det altså nu. Jeg vil konvertere og hun skulle hjælpe mig med det! Jeg kan huske, at hun var sammen med en veninde , men alligevel tog hun hen til mig. Hun tog bare sin veninde med. Hun var ligeglad! Hun sagde, at jeg kunne både sige den på dansk og arabisk og jeg sagde, at jeg vil både på dansk og arabisk og hun sagde så, at jeg skulle sige efter hende: “Der er ingen anden guddom end Allah og Muhammed er Allahs sende bud”. Efter jeg havde sagt de ord, var det som om, en vind kom igennem kroppen på mig og jeg fik sommerfugle i maven! Jeg var født på ny. Jeg kan huske min søster fik en tåre i øjet og begyndte at grine. Hun var så glad og jeg blev også selv glad! Jeg var konverteret til det eneste rigtig og det betyder så meget for mig den dag i dag!

Jeg er muslim og der er ingen anden guddom end Allah og Muhammed er Allahs sende bud!

02-09-2014 den bedste dag

– Mathias Bast

 

Share