#Tanja

11947580_921754947897043_2953651205047018629-_n

Jeg er opvokset i København, hvor jeg havde mange muslimske venner og jeg underede mig tit over, hvem deres Gud var, som de kaldte Allah. Dengang var vi ikke særlige gamle, vi var omkring 11 år. Jeg var nysgerrig og jeg ville gerne vide mere om islam, men der var ikke rigtig nogen, der kunne snakke med mig om det, så jeg var helt alene …Tiden kom til, hvor min mor sagde, at vi skulle flytte i Fredericia ( Jylland ) og da vi var flyttet, fortalte min mor mig, at de havde et stort bibliotek( jeg elsker bøger ), så derfor valgte jeg at tage på biblioteket og se mig omkring.

Det skal lige siges, at jeg aldrig set koranen og jeg vidste ikke, at jeg ikke måtte røre den uden wudu. Jeg kigger igennem flere hylder og bøger, hvor jeg med et, stopper op…Der var den.. Koranen… Jeg åbnede den og jeg begyndte at græde. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg følte en ro og kærlighed i mig, som jeg længe kunne mærke, at jeg manglede .. Jeg kyssede den og lagde den op .. Efter den dag sagde jeg til mig selv, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at lære om Islam. Der gik noget tid og da valgte jeg, at jeg ville være muslim og være en del af den muslimske ummah.. Jeg konverterede, da jeg næsten var 12 år og det var den bedste dag og det var det bedste valg, som jeg nogensinde har taget.. Islam har hjulpet mig så meget og giver mig den ro og kærlighed jeg altid manglede .. Islam er fred og det virkelig en smuk religion .. Alhamdulilah for islam .. ❤”

– Tanja

Share