#Zainab

11947580_921754947897043_2953651205047018629_n
Da jeg var barn, gik jeg i skole med en pige, som var Jehovas vidne, og min mor blev hurtigt venner med hendes forældre. Mine forældre blev skilt, og vi flyttede fra landet ind til en mindre by; Jyderup, som ligger i Vestsjælland. Min mor blev involveret i deres tro og slæbte os med ned i deres rigssal.

Vi hylede og skreg, men der var ingen vej udenom. Jeg kom til at hade Jehovas Vidner og ville intet have med dem at gøre, men indeni mig troede jeg på Gud. Det var bare ikke ” Jehova”. I skolen blev jeg meget mobbet og i familien blev jeg holdt udenfor.Jeg fik mange psykiske problemer og blev en meget vred teenager, dog lavede jeg ikke ballade eller røg. Jeg fik en fascination af Hare Krishna, da jeg var teenager, men jeg kunne godt se og høre på familien, at de var ” gale” ,så jeg turde ikke sige noget. Tiden gik og jeg kom væk fra det, men troen på Gud boede stadig indeni mig. Da jeg blev 18 år, fik jeg alvorlige psykiske problemer.Jeg følte, at jeg var blevet sindssyg og jeg bad tit til Gud om at hente mig hjem. Jeg fik i mine 20’ere igen interessen for Hare krishna og skrev meget sammen med en munk, men alt kostede penge, det ville jeg ikke betale til, så jeg begyndte at undersøge mormonerne og i min by kiggede jeg tit ind i en kirke, der stod åbent, men jeg turde ikke gå ind.Tiden gik og jeg besluttede mig for at kalde mig Hare krishna tilhænger, men i 2010 mødte jeg en muslimsk mand, som jeg indledte et forhold med. Jeg afviste alt hans snak om islam og tænkte, at jeg aldrig ville blive muslim. Senere mødte jeg en gammel veninde, der havde konverterede og via hende mødte jeg endnu en god veninde og der så jeg det i praksis og det fangede mig. Jeg tog ud til Wakf for at høre mere om Islam. Da jeg valgte Islam, føltes det som om at komme hjem. Jeg går med jilbab og hijab og elsker det. Min familie var meget skeptisk til at starte med, men de har vænnet sig til det nu. Min mor har mange gange sagt, at hun har set en kæmpe forbedring i mig og hun er også blevet tiltrukket af islam, men desværre kommer hun stadig hos Jahovas Vidner, men jeg håber in sha Allah, at hun finder Islam. Jeg føler mig elsket af Allah og har fuldstændig underkaster mig og det fungere for mig, alhamdulliah”

– Søster Zainab

Share