Universets oprindelse

Allah siger i Koranen:

“Så vendte Han (Allah) sig til himlen, da den var som røg.”  Koranen 41:11

Den moderne kosmologi tilkendegiver klart, at hele universet engang ikke var andet end en sky af røg (dvs. en uigennemsigtig meget tæt og varm sammensætning af gasser).
Det er et af de ubestridte principper i almen moderne kosmologi. Videnskabsmænd kan nu observere nye stjerner, der dannes af resterne af den røg.

De lysende stjerner, som vi ser om natten, var som hele universet i den røg. Dette stemmer overens med det, som står i koranen.

Da jorden og himlene over os (solen, månen, stjerner, planeter, galakser osv.) blev dannet af den samme røg, konkluderes det, at jorden og himlene var en samlet enhed.

Så formedes de af denne sammenhængende røg og delte sig fra hinanden. Dette bliver ligeledes nævnt i Koranen:

“Ser de tvivlende ikke, at himlene og jorden var en samlet masse, og så delte Vi dem. Og Vi har skabt hvert eneste levende væsen udfra vand. Vil de da ikke tro? ” Koranen 21:30

Dr. Alfred Kroner er en af verdens navnkundige geologer. Han er professor i geologi og formand for afdelingen for geologi ved institut for geologiske videnskaber ved Johannes Guttenberg Universitetet i Mainz, Tyskland. Han sagde: ”Når man tænker på, hvor Muhammad kom fra, tror jeg, at det næsten er umuligt, at han kunne have vidst noget om ting som universets fælles oprindelse, som videnskabsmænd først har fundet ud af indenfor de sidste få år med meget komplicerede og avancerede teknologiske metoder. ”


Han sagde også: ”En, der ikke vidste noget om atomfysik for fjortenhundrede år siden, kunne ikke ifølge mig være i stand til selv at komme frem til f.eks., at jorden og himlene har samlet sig. ”

[Kilde: “A brief illustrated guide to understanding Islam.”]

Share
This entry was posted in . Bookmark the permalink.