Alt inden for videnskaben vil ikke kunne opdages og udforskes, hvis ikke det er fordi, at den almægtige Skaber giver os indsigt i Hans unikke... Læs mere »

Jern er et af elementerne, der er særligt fremhævet i Koranen. I Surat al-Hadid, der betyder Jern, bliver vi informeret: ”… Og vi har sendt... Læs mere »

I et af Koranens vers bliver de ”befrugtende” egenskaber af vindene og formationen af regn som et resultat deraf nævnt. ”Og Vi udsender de befrugtende... Læs mere »

Allah siger i Koranen: ”Eller (de vantros tilstande er) som mørket i et dybt hav, der er dækket af bølger over bølger, over hvilke der... Læs mere »

Et andet fascinerende faktum, som er nævnt i koranen, er beskrivelsen af hjernen: ”Men nej. Hvis han ikke holder op, så vil vi tage ham... Læs mere »

Allah siger i Koranen: “Så vendte Han (Allah) sig til himlen, da den var som røg.”  Koranen 41:11 Den moderne kosmologi tilkendegiver klart, at hele... Læs mere »

Bjergenes beskrivelse og egenskaber i Koranen: “Har Vi ikke gjort jorden til et leje og bjergene som teltpløkke?” Koranen 78:6-7 Professor Emeritus Frank Press er... Læs mere »

Det er angivet i Koranen, at det er nemt for Allah at bringe mennesket tilbage til livet efter døden og i denne sammenhæng bliver menneskets... Læs mere »

Et nyt videnskabeligt fund, som har været velkendt for muslimerne ca. 1400 år siden, omhandler Faraos krop. Dette nævnes i følgende vers i koranen: “Så... Læs mere »

I forhold til månen og solens lys, så finder man endnu et videnskabeligt bevis i Koranen: “Har I ikke overvejet, at Allah har skabt de... Læs mere »

Det menneskelige fosters udvikling beskrives i følgende vers i koranen: ”Vi har visselig skabt mennesket af et udtræk af ler (jord og vand). Derpå har... Læs mere »

En af verdenshavenes egenskaber, som for nyligt er blevet opdaget, er beskrevet i Koranen: ”Han har sluppet de to have (saltvand og ferskvand) løs, som... Læs mere »