2. januar 2016

Læs

Den noble Koran er en bog af vejledning og spirituel fremgang. Denne bog beskriver adskillige værdier og overbevisninger, der kan frembringe det bedste i et menneske. Den lærer os at etablere en positiv tankegang, der er progressiv og løsningsorienteret. Hvem end, der adopterer denne bogs verdensanskuelse, bliver en person, som tror på retfærdighed for alle og personligt ansvar.

Koranen er en bog af overbevisning – Det er en bog, der taler til dig som en ven. Velkendte personers historier er gengivet på bestemte måder for at fremhæve en pointe. Der er love og disse er forbundet med at gøre dig, som individ, til et bedre menneske. Poetiske udtryk anvendes på smuk vis, således at gode råd og gode belæringer huskes. Man kan åbne bogen på en helt tilfældig side og drage nytte af det der står.

Kort fortalt er Koranen et personligt brev fra Gud til dig; den får dig til, at blive noget mere, end hvad du troede, du egentlig var eller nogensinde kunne blive – nemlig én som Gud elsker, og en som stræber efter at opfylde Hans skabningers rettigheder.

Oversættelsen af Koranen er ikke som den originale, der er skrevet på arabisk. Man kan forstå meningen og budskabet i oversættelsen, men det er i den oprindelige arabiske version, at man finder det sande budskab.

Må din søgen efter viden bære frugt, og må Koranen vejlede dig resten af dit liv.

LÆS BOGEN DER RYSTEDE VERDEN

dawah-material-print-quran-a-short-journey

Download Online version (PDF ~ 300kb)

Share