har altid haft en stærk tro på, at der kun findes én Gud, uden partnere ved Hans side, der har skabt alt i verdenen. Jeg... Læs mere »

Jeg er født og opvokset på Nørrebro, hvilket betyder, at jeg altid har været omgivet af muslimer og har altid haft mange muslimske venner. Dog... Læs mere »

Som helt ung var Dean Abdullah Runge Chehalfi skeptisk over for indvandrere og stemte på Dansk Folkeparti. Efter fem års religiøs søgen konverterede han til... Læs mere »

Min vej til Islam er faktisk en længere en af slagsen, men in sha Allah jeg vil prøve at gøre den kort og simpel. Det... Læs mere »

Jeg vil gerne fortælle min historie i håb om, at den vil inspirere muslimer såvel som ikke-muslimer. Jeg er vokset op i en dansk familie... Læs mere »

Noget af det sidste, jeg faktisk gjorde, var at tænke på islam. Det faldt mig aldrig i tankerne, da jeg levede et liv som ateist... Læs mere »

Jeg er opvokset i København, hvor jeg havde mange muslimske venner og jeg underede mig tit over, hvem deres Gud var, som de kaldte Allah.... Læs mere »

Da jeg var barn, gik jeg i skole med en pige, som var Jehovas vidne, og min mor blev hurtigt venner med hendes forældre. Mine... Læs mere »

Assalam aliukum! Jeg ønsker at dele en historie med jer, som fandt sted for en uges tid siden. Jeg er dansk konvertit og konventerede for... Læs mere »

Assalamu aleikum wa’ rahmatullahi wa’ barakatu. Her kommer der en måske lidt lang fortælling om min vej til islam. Alhamdulillah. Måske kan den få nogle... Læs mere »

Jeg er ofte blev spurgt om, jeg ikke ville fortælle om min vej til Islam. Det vil jeg nu. Jeg er født og opvokset i... Læs mere »

Jeg deler den, fordi jeg håber, at nogle ikke-muslimer kan få gavn af den. Jeg kan se, at mange har spurgt, om de må dele... Læs mere »